06 48967138 info@anouk-oms.nl

De Mentorpraktijk

Samen met vriendin en VA collega Pamela van Deenen heb ik De Mentorpraktijk opgericht. Wij zijn allebei gaan ondernemen in 2010 en sindsdien hebben we niet alleen met veel plezier gewerkt, we hebben vaak onze kennis gedeeld over het ondernemerschap. Dat hebben we gedaan in ons werk en in de diverse netwerken waar wij ons begeven. De keren dat we na een gezellig netwerkdiner benaderd zijn om individueel af te spreken, zijn niet op vier handen te tellen. Daardoor kwam het idee om samen stappen te zetten om in de duidelijke behoefte van de markt te voorzien. Wij noemen onszelf gelukkige ondernemers omdat we met heel veel plezier in onze eigen behoeften voorzien. En dan gaat het niet alleen over de financiële kant maar ook over de vrijheid om alleen werk te doen wat we leuk vinden, om onze agenda zelf in te richten, om onze creativiteit kwijt te kunnen en onze klanten blij te maken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij een vrouwelijke ondernemer? Heb jij behoefte aan een sparringpartner? Of aan iemand die jouw zoektocht naar volgende ondernemersstappen begrijpt? Dan zijn wij er voor jou als je een klankbord nodig hebt en soms een stok achter de deur. Voor als je meer contacten in de regio wilt, gemakkelijker wil ondernemen, ondernemersvragen hebt, wil groeien en het fijn vindt als er met je wordt meegedacht.

Wij zijn gelukkige ondernemers en dat gunnen wij jou ook. Wij helpen jou je droom te realiseren. Dus maak die stap voorwaarts en neem contact met ons op.

Share This